Utilaje Second-Hand

Comercializam o gama larga de utilaje noi si second hand. Oferim si servicii de inalt profesionalism in intermedierea in comertul cu utilaje si echipamente industriale.

CITESTE MAI MULT -

Picoane si Accesorii pentru Demolat

Societatea noastra are un parteneriat cu Soosan Heavy Industries care este un producator de ciocane hidraulice de foarte buna calitate si foarte rezistente cu folosite cu succes in foarte multe domenii si aplicatii.

CITESTE MAI MULT -

Foreze pentru Cariere

Seria platformelor de foraj hidraulice pe șenile Soosan STD, s-a dezvoltat pentru a fi instalatii de foraj de top cu ciocane fiabile potrivite pentru pregatirea pentru explozie în cariere de piatra precum si in alte aplicatii civile.

CITESTE MAI MULT -

Accesorii pentru Utilaje

Societatea noastra va pune la dispozitie intreaga gama de accesorii si atasamente pentru utilaje. Oferim de asemenea consultanta pentru achizitionarea […]

CITESTE MAI MULT -

Cere Oferta de Pret

Completeaza formularul de mai jos pentru mai multe detalii
  Despre 3F Impex SRL

  Cateva cuvinte despre firma si echipa

  Societatea noastra s-a infiintat in anul 2006 si are ca principal obiect de activitate intermedierea in comertul cu masini si utilaje pentru constructii.

  Bazandu-ne pe o bogata experienta in domeniul utilajelor pentru constructii, ne –am propus sa oferim clientilor nostri servicii de inalt profesionalism si preturi accesibile. Deasemenea oferim partenerilor nostril de afaceri :

  • servicii de consultanta in alegerea utilajului potrivit precum si a accesoriilor aferente.
  • transportul acestor produse pana la locul de livrare
  • lucrari de service specializat
  • vanzare piese de schimb
  • intocmirea dosarelor de finantare inclusiv leasing sau credit bancar

  Apeland la serviciile noastre veti beneficia in cel mai scurt timp de servicii de calitate, produse adecvate conditiilor de lucru specifice afacerii dumneavoastra si acces la o mare baza de date si de piese de schimb propri precum si ale partenerilor nostri.

  Soosan Auger Torque Esco